• Doesburg Webdesign

  Doesburg Webdesign

  Wij zijn ervaren webdesigners gevestigd in Noord-Brabant. Doesburg Webdesign ontwikkeld frisse en moderne websites die zijn voorzien van alle mogelijke populaire internettoepassingen.
 • Up to date Websites

  Up to date Websites

  De internet ontwikkelingen gaan razend snel. Doesburg Webdesign zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd is en up to date blijft voor goede weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone.
 • Google Ranking & SEO

  Google Ranking & SEO

  Een nieuwe website moet natuurlijk gevonden kunnen worden. Doesburg Webdesign maakt "Google vriendelijke" websites waardoor uw website beter en sneller wordt gevonden.
 • 1
 • 2
 • 3

Wij zijn Doesburg Webdesign

over-doesburgwebdesignWij zijn moderne webdesigners uit Veldhoven die het belangrijk vinden om bij de tijd te blijven. Wij proberen frisse en vernieuwende webdesigns te ontwikkelen die passen bij een product of dienstverlening en gericht op de doelstelling van de website. Doesburg Webdesign wil dat haar klanten tevreden zijn over een nieuwe website en wij zullen u dan ook altijd blijven ondersteunen en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internettoepassingen die voor uw onderneming waardevol kunnen zijn.

Bij de meeste websites die u laat maken door een webdesigner is het niet mogelijk zelf teksten of foto's te veranderen of te bewerken. Voor veranderingen moet de klant meestal contact opnemen met de webmaster die dan vervolgens als hij tijd heeft de veranderingen moet toepassen waar u later weer een factuur voor krijgt. Bij websites van Doesburg Webdesign kunt u zelf eenvoudig uw website up to date houden door teksten of foto's te veranderen op uw website. U ontvangt hiervoor samen met de website een duidelijke Nederlandse handleiding. In onze visie wordt internet steeds belangrijke in de wereld. Maar het beheer van een eigen website is nog vrij beperkt, terwijl ondernemers juist snel en flexibel beheer willen van de inhoud op de website. Doesburg Webdesign denkt met u mee en bied u vele mogelijkheden voor een flexibele, zelf te beheren website.

De werkwijze van Doesburg Webdesign

De werkwijze van Doesburg Webdesign om tot een goed webdesign en een gerichte doelstelling te komen is een ontwikkelingsproces die wij samen met de klant doorlopen. Alles begint met een persoonlijk gesprek waarin de uitstraling, sfeer en doelstelling van de website worden bepaald. Ook wordt vaak een nieuw logo ontwikkeld die de leidraad wordt voor een eigen zakelijke huisstijl en de basis vormt voor de layout van de nieuwe website.

over-doesburgwebdesign-kleinVervolgens worden de mogelijkheden en de kosten besproken en vastgelegd in een offerte. Indien beide partijen akkoord zijn over de vastgelegde afspraken en voorwaarden gaat Doesburg Webdesign een eerste ontwerp maken zoals eerder is besproken. Tijdens dit eerste ontwerp wordt de klant gevraagd om feedback en kan de website geheel zo worden opgezet zoals de klant dat graag wilt, uiteraard gebruiken wij onze ervaring met adviserende voorstellen voor internettoepassingen.

Als het eerste ontwerp van de website naar tevredenheid is van de klant, gaat Doesburg Webdesign alle internettoepassingen op de website activeren en worden de puntjes op de "i" gezet in de layout. Dit ontwerp wordt nogmaals voorgelegd aan de klant en kleine aanpassingen kunnen nog worden gemaakt voordat de website daadwerkelijk online gaat. Als alles naar tevredenheid is zetten wij de website online en kunnen wij indien gewenst een Google Adwords campagne starten om er voor te zorgen dat u website direct een goede ranking heeft in de Google zoekmachine.

Doesburg Webdesign vindt persoonlijk contact met haar klanten heel belangrijk om tot een goede samenwerking te kunnen komen.

Heeft u interesse in een nieuwe website?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.
 
Read bet365 Offers on this site.