• Doesburg Webdesign

  Doesburg Webdesign

  Wij zijn ervaren webdesigners gevestigd in Noord-Brabant. Doesburg Webdesign ontwikkeld frisse en moderne websites die zijn voorzien van alle mogelijke populaire internettoepassingen.
 • Up to date Websites

  Up to date Websites

  De internet ontwikkelingen gaan razend snel. Doesburg Webdesign zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd is en up to date blijft voor goede weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone.
 • Google Ranking & SEO

  Google Ranking & SEO

  Een nieuwe website moet natuurlijk gevonden kunnen worden. Doesburg Webdesign maakt "Google vriendelijke" websites waardoor uw website beter en sneller wordt gevonden.
 • 1
 • 2
 • 3

Vernieuwende webdesigns

swipeWij maken up to date websites die zijn voorzien van alle populaire internettoepassingen. Wij proberen met onze websites vernieuwend, maar vooral effectief te zijn. Naast het uiterlijk van de website, is natuurlijk de doelstelling van de website erg belangrijk. Ook maken wij websites die eenvoudig zelf te beheren zijn.

Doesburg Webdesign vind het belangrijk dat de website een persoonlijke inbreng heeft van de klant. Uw persoonlijke voorkeuren en visie moeten duidelijk terug te zien zijn op de website. Voordat een website online komt moet er een ontwerp worden ontwikkeld, dit ontwerp proberen wij te laten ontstaan in goede samenwerking met de klant. In dit ontwikkelingsproces moeten veel keuzes gemaakt worden die bepalend zijn voor het uiteindelijke ontwerp van de website, zodat het ontwerp naar tevredenheid van de klant zal zijn.

In principe kunnen wij elk gewenst design voor uw website ontwikkelen. Er zijn heel veel mogelijkheden voor de hedendaagse websites, al deze mogelijkheden hoeft u zelf natuurlijk niet te kennen. Afhankelijk van de doelstelling van uw website zullen wij een aantal internettoepassingen voor u op een rij zetten die waardevol kunnen zijn voor uw website, u beslist uiteraard wel zelf welke functies er op u website aanwezig moeten zijn.
Neem snel contact met ons op voor een afspraak en dan kunnen we het nieuwe webdesign voor uw website nader bespreken. 

webdesign

Website zelf bewerken

Doesburg Webdesign begrijpt dat de klant graag zelf teksten en foto's wil aanpassen op hun website. Met onze websites is dit mogelijk via het Joomla controlepaneel op uw webruimte. Zelf uw website aanpassen zonder kennis van het ongewikkelde HTML is bij de meeste websites niet mogelijk, bij ons is dit standaard voor nieuwe websites. Wij leveren aan de klant een persoonlijke Nederlandse handleiding waarin duidelijk staat omschreven op welke wijze u zelf inhoud op de website kunt bewerken.

Dankzij het Joomla controlepaneel is het mogelijk om de inhoud op de website te veranderen. Dit systeem werkt met artikelbeheer en voorpaginabeheer, waarin teksten en foto's zijn ingedeeld in blokken op de website, waardoor het voor iedereen mogelijk is deze eenvoudig aan te passen. Hier is verder geen dure software voor nodig.

Bij Doesburg Webdesign geven wij de klant dus de mogelijkheid om hun website zelf up to date te houden, zelf de controle over de inhoud van de website en niet meer wachten tot de webmaster tijd heeft voor aanpassingen.
Kortom met onze websites heeft u controle over uw website, met de zekerheid van de professional.

Doesburg Webdesign vindt persoonlijk contact met haar klanten heel belangrijk om tot een goede samenwerking te kunnen komen.

Heeft u interesse in een nieuwe website?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.
 
Read bet365 Offers on this site.